MoreApp geeft de mogelijkheid om je formulier op te slaan als concept zodat je er op een later moment verder mee kunt.

1. Opslaan formulier

Nadat je een formulier (deels) hebt ingevuld kun je het formulier opslaan als concept. Open je digitale formulier in de formulieren app van MoreApp.
Klik links bovenin op Annuleer. Je krijgt nu twee opties. 1. Verwijder het formulier en 2. Concept bewaren. Als je op Concept bewaren klikt zal het formulier in de app opgeslagen worden in het tabje Concepten

2. Verder gaan met het formulier

Nadat je op Concept bewaren hebt geklikt, komt het formulier te staan bij Concepten. Zodra je op het formulier klikt, kun je weer verder met het invullen van het formulier. Om een duidelijk beeld te krijgen welke formulieren er nou precies tussen de concepten staan kun je een omschrijving toevoegen aan de formulieren, zoals de datum. Dit wordt verder uitgelegd in deze Help Center post.