Bekijk hoe je de datumnotatie aanpast en hoe de datumnotatie eruit ziet in de App, Web App en het PDF-bestand.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Instellingen

Klik in de linker onderhoek op je accountnaam en klik vervolgens op Instellingen.

2. Verander datumnotatie

Onder de Algemeen tab vind je de Datumnotatie. Door op het veld te klikken komen er 3 verschillende notaties naar voren. Selecteer de gewenste notatie die je terug wil zien in het PDF-bestand. Klik vervolgens op Opslaan

3. Hoe ziet het eruit?

Datumnotatie

App / Web App

PDF-bestand

DD-MM-YYYY
MM-DD-YYYY
YYYY-MM-DD