Wil je data opslaan in JSON-actige documenten met behulp van de MongoDB-integratie? Volg de stappen in deze Help Center post.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Ga naar je formulier

Ga naar het MoreApp Platform en selecteer je formulier. Klik op Bewerk en ga naar de Integraties tab.

2. Voeg de integratie toe en configureer de integratie

Klik op Voeg Integratie toe. Selecteer vervolgens de MongoDB-integratie en klik op Voeg toe.

Vul de volgende velden in:

MongoDB host: Vul het IP adres in van de MongoDB host
MongoDB poort: Vul de Port in waarop MongoDB vermeld
Gebruik SSL: Vink aan als je wilt verbinden via SSL
Gebruikersnaam: De gebruikersnaam van de Mongo gebruiker
Wachtwoord: Het wachtwoord van de Mongo gebruiker
Database: De database waarin je de registraties wil opslaan
Collectie: De collectie waarin je de registratie wil opslaan

Let op: Zorg ervoor dat de gebruiker 'read and write to any database' rechten heeft

Klik op Valideren om je instellingen op te slaan. Klik tenslotte op Opslaan & Publiceren en verstuur registraties!

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Check onze Youtube pagina, en klik op de rode Abonneren knop!