Wil je data opslaan in MongoDB? Volg de stappen in deze Help Center post.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.
Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Ga naar je formulier

Ga naar het MoreApp Platform en selecteer je formulier. Klik op Bewerk en ga naar de Integraties tab.

Voeg Integratie toe

2. Voeg de integratie toe en configureer de integratie

Klik op Voeg integratie toe. Selecteer vervolgens de MongoDB integratie en klik op Voeg toe.

Mongo DB

Vul de volgende velden in:

MongoDB host: Vul het IP adres in van de MongoDB host
MongoDB port: Vul de Port in waarop MongoDB vermeld
Use SSL: Vink aan als je wilt verbinden via SSL
Username: De gebruikersnaam van de Mongo gebruiker
Password: Het wachtwoord van de Mongo gebruiker
Database: De database waarin je de registraties wil opslaan
Collection: De collectie waarin je de registratie wil opslaan

Integratie Mongo DB

Let op: Zorg ervoor dat de gebruiker 'read and write to any database' rechten heeft

Klik op Valideren om je instellingen op te slaan. Klik tenslotte op Opslaan & Publiceren en verstuur registraties!

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Check onze Youtube pagina, en klik op de rode Abonneren knop!