Wil je weten hoe je een eigen template maakt? Creëer snel en eenvoudig je eigen templates in het MoreApp Platform.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Update de platform toestemmingen

Log in op het MoreApp Platform en ga naar de Gebruikers pagina. Klik op het Instellingen icoon en zorg ervoor dat Templates is aangevinkt onder Platform toestemmingen. Klik op Opslaan & Sluiten.

Let op: De functie voor Templates bij Platform Toestemmingen is standaard uitgeschakeld.

2. Maak je eigen template

Er zijn twee manieren om een eigen template te maken. De eerste manier is om een template vanaf scratch te maken. Ga naar de Templates pagina en klik op + Nieuw template. Geef je template een Naam en klik op Opslaan.

Er verschijnt een nieuwe template. Selecteer de Taal van jouw formulier en voeg de juiste Tag toe. Voeg een korte beschrijving van je formulier toe en klik op Bewerk.

3. Personaliseer je template

Pas je template naar wens aan. Voeg bijvoorbeeld Widgets en Regels toe en configureer de E-mail. Wanneer je template klaar is, klik je op Opslaan & Publiceren.

4. Maak een template van een bestaand formulier

De tweede manier is om van een bestaand formulier een template te maken. Selecteer jouw bestaande formulier bij de Formulieren pagina. Klik op Opslaan als template en Bevestigen. Je template is zichtbaar onder de Templates pagina en wanneer je een nieuw formulier aanmaakt. Je kan de Tags en Taal toevoegen op de Templates pagina.

5. Gebruik je template bij het maken van een nieuw formulier

Ga naar de Formulieren pagina en klik op + Niew formulier. Vind jouw template tussen alle templates. Zoek op naam in de Zoekbalk of selecteer de juiste Tags. Je kunt ook scrollen om je template te vinden.

Let op: Jouw templates zijn alleen zichtbaar in jouw account.

Let op: Een lege template zonder widgets is niet zichtbaar tussen de templates.

6. Gefeliciteerd!

Je maakt nu gebruik van templates!