Wil je weten hoe je een eigen template maakt? Creëer snel en eenvoudig je eigen templates in het MoreApp Platform.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in de Tree en Forest abonnementen. Bekijk onze abonnementen.

1. Maak je eigen template

Er zijn twee manieren om een eigen template te maken. De eerste manier is om een template vanaf scratch te maken. Ga naar de Templates pagina en klik op + Nieuw template. Geef je template een Naam en klik op Opslaan.

Let op: Zorg dat je toestemming hebt om templates te maken vanuit het Gebruikersbeheer

Er verschijnt een nieuwe template. Selecteer de Taal van jouw formulier en voeg de juiste Tag toe. Voeg een korte beschrijving van je formulier toe en klik op Bewerk.

2. Personaliseer je template

Pas je template naar wens aan. Voeg bijvoorbeeld Widgets en Regels toe en configureer de E-mail. Wanneer je template klaar is, klik je op Opslaan & Publiceren.

3. Maak een template van een bestaand formulier

De tweede manier is om van een bestaand formulier een template te maken. Selecteer jouw bestaande formulier bij de Formulieren pagina. Klik op Opslaan als template en Bevestigen. Ga naar de Template pagina. Klik op Bewerk en Opslaan & Publiceren. Je kan de Tags en Taal toevoegen op de Templates pagina.

4. Gebruik je template bij het maken van een nieuw formulier

Ga naar de Formulieren pagina en klik op + Niew formulier. Vind jouw template tussen alle templates. Zoek op naam in de Zoekbalk of selecteer de juiste Tags. Je kunt ook scrollen om je template te vinden.

Let op: Jouw templates zijn alleen zichtbaar in jouw account.

Let op: Een lege template zonder widgets is niet zichtbaar tussen de templates.

5. Gefeliciteerd!

Je maakt nu gebruik van templates!