Wil je een beter overzicht van je MoreApp support tickets? Dat is mogelijk! Bekijk jouw tickets in het MoreApp Help Center. Volg de stappen!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Ticket Indienen

Als je een overzicht van je tickets wilt, moet je eerst het MoreApp support team vragen of zij je een activatiemail kunnen sturen. Maak een Ticket aan en vraag om de activatiemail.

2. Activeer jouw Account

Wanneer het ticket hebt verzonden, ontvang je binnen 2 werkdagen de activatiemail.

Open de e-mail en klik op de Link. Voer jouw Naam in en maak een Wachtwoord aan. Wanneer je klaar bent, klik je op Activate and Log in.

3. Bekijk jouw Tickets in een Overzicht

Wanneer je jouw account succesvol hebt geactiveerd, kun je naar het MoreApp Help Center gaan. Klik op Ticketstatus controleren in de rechterbovenhoek om je openstaande en in behandeling zijnde tickets te bekijken.