Je kunt jouw abonnement annuleren via de Betalingen pagina van het MoreApp Platform.

Let op

• Alleen Account Beheerders en gebruikers met rechten tot de Betalingen pagina kunnen het abonnement annuleren.
  • Je kunt het account niet annuleren, wanneer je nog een openstaande factuur hebt.

Navigeer naar de Betalingen pagina, klik rechts bovenin op Meer opties en selecteer Annuleer Abonnement.

Er verschijnt een pop-up waar jet het annuleren van jouw Account dient te bevestigen.

Na de bevestiging kun je ons product tot het einde van de betalingscyclus blijven gebruiken. Daarna worden de registraties niet meer verstuurd. Je hebt nog 30 dagen lang toegang tot je Account om je gegevens in te zien en te exporteren. Daarna zullen we je Account verwijderen.