Maak je een nieuw account aan of voeg een gebruiker toe aan een bestaand account? Volg de stappen!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Er zijn drie verschillende manieren om de uitnodigingsmail te ontvangen:

• Aanmaken nieuw account
  • Nieuwe gebruiker wordt uitgenodigd voor een account
  • Bestaande gebruiker wordt uitgenodigd voor een account

1. Uitnodigingsmail

Nadat je een account hebt aangemaakt, ontvang je een e-mail van noreply@moreapp.com om je account te activeren. De e-mail die je ontvangt, ziet er als volgt uit:

Wanneer je wordt toegevoegd aan een bestaand account, ziet de e-mail er zoals hieronder uit. Klik op Uitnodiging Accepteren en je wordt doorgestuurd om de uitnodiging te bevestigen.

Let op: in dit geval hoef je onderstaande stappen niet te volgen.

2. Activeer het Account

Klik in de uitnodigingsmail op Bevestig e-mailadres of Activeer account. Vul de gegevens in en klik op Naar het Platform of Activeren.

3. Maak Formulieren

Wanneer je een nieuw account hebt aangemaakt, kun je met je e-mailadres en wachtwoord Inloggen op het MoreApp Platform!

4. Download de App

Om formulieren in te vullen kun je de app voor iOS of Android downloaden.

Gebruik de Web App, webversie van de App, op je laptop, of als je een Windows-apparaat hebt.

Let op: In de Web App kun je niet offline werken of foto's maken.

5. Gefeliciteerd!

Je hebt je account succesvol geactiveerd!