Wil je graag leren hoe je met MoreApp formulieren kunt maken? Wil je dat we jou wegwijs maken in de developer docs? Reserveer een van onze bootcamps!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Tijdens een Form Builder bootcamp leer je alles over het maken en beheren van formulieren. Een developer bootcamp is voor een technische uitleg over de API of het maken van een hook.

De locatie

We organiseren de bootcamp bij MoreApp in Rotterdam of bij jou op locatie!

Investering

DeelnemersPer dagdeel € Per extra deelnemer €
1 - 41.200500

*Deze prijzen zijn  exclusief reiskosten van 60 cent per kilometer

Aanmelden

Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor het inplannen van de bootcamp.

Aanmeldformulier in browser openen