De nieuwe Stopwatch-widget maakt het mogelijk om in je formulier tijden te registreren. Druk op de knop om de Stopwatch te starten, stoppen en resetten.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Installeer de widget

Ga naar het MoreApp Platform en maak een formulier Klik op Bewerk en ga naar de Pro tab. Klik vervolgens op Voeg widget toe, selecteer de Stopwatch-widget en klik op Voeg toe.

2. Voeg de widget toe

De Stopwatch-widget is nu zichtbaar onder de Pro tab. Dubbelklik op de Stopwatch-widget om deze toe te voegen aan je formulier. Klik op het potloodje om het label van de Stopwatch-widget te veranderen. Nadat je het label hebt veranderd klik je op Opslaan om de wijziging op te slaan. Klik daarna op Opslaan & Publiceren om het formulier te publiceren.

3. Gebruik de widget

Open je formulier met de Stopwatch-widget in onze app via Android, iOS of Web. Je kan de Stopwatch zowel starten, stoppen en resetten door op de knop te drukken. Wanneer je de Stopwatch activeert en je op Annuleer > Concept bewaren klikt, zal de stopwatch op de achtergrond door blijven tellen tot je hem handmatig weer uit hebt gezet. De resultaten in de PDF export zullen als volgt worden weergegeven : 00:06.57

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste tutorials ? Bezoek dan ons YouTube kanaal en klik op Abonneer!