Door de uitgebreide functie in MoreApp kan je met het bewerken van het PDF-bestand net een stapje verder. Als je de uitgebreide functie hebt aangezet kan je widgets verplaatsen in je PDF.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

Verplaats widgets

Als je een widget wilt verplaatsen naar een andere plek in de PDF-bestand van jouw formulier. Dit kun je doen door de 4 regels code te verplaatsen naar een andere plek in de Code View (</>). Elke widget bestaat uit 4 regels, hier zie je een voorbeeld van hoe de code van een Number widget eruit ziet.

<tr class="${_hideWhenEmpty(machineNummer)}">
  <td class="more-field-label">Machine number</td>
  <td>${machineNumber}</td>
</tr>

Als je de 4 regels code hebt gevonden van de widget die je wilt verplaatsen kun je deze kopiëren en plakken op de plek waar je hem graag wilt hebben.

Gefeliciteerd!

Je hebt succesvol een widget verplaatst in jouw PDF-bestand.

Let op: Gebruik allen de uitgebreide functie als jouw formulier helemaal klaar is. Als de uitgebreide functie aanstaat en je het formulier bewerkt zal de PDF de aanpassingen niet laten zien. Zorg er ook voor dat je een kopie opslaat van jouw HTML code. Als je op Reset bijlage klikt zal de PDF worden gereset naar de code die gebaseerd is op de inhoud van het formulier en kun je de aangepaste code niet meer ophalen.

Let op: Het is niet mogelijk om de HTML code van een widget in een subformulier in het hoofdformulier te plaatsen.