Ontving de gebruiker geen uitnodiging of is de link verlopen? Nodig de gebruiker opnieuw uit volgens onderstaande stappen!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Gebruikers pagina

Ga naar de Gebruikers pagina in het MoreApp Platform.

2. Uitnodigingen

Selecteer de groep Uitnodigingen en klik op het e-mailadres van de gebruiker die je een nieuwe uitnodiging wil sturen.

3. Verwijder de gebruiker

Verwijder de gebruiker eerst om deze vervolgens opnieuw uit te nodigen. Klik op Verwijder.

4. Opnieuw uitnodigen

Klik op + Gebruiker(s) uitnodigen, vul het e-mailadres in en selecteer de taal van de uitnodiging. Klik op Uitnodigen.