Wil je een formulier of map verwijderen? Je kunt dit doen op de Formulieren pagina van het Platform.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Verwijder een formulier

Ga naar de Formulieren pagina in het MoreApp Platform

Klik in het Overzicht op Verwijder en je ziet een melding verschijnen. Klik nogmaals op Verwijder om het formulier definitief te verwijderen.

Let op: je kunt het verwijderen van een formulier niet ongedaan maken.

2. Verwijder een map

Let op: Je kunt een map alleen verwijderen als de map geen formulieren bevat. Op deze manier voorkom je het per ongeluk verwijderen van mappen.

Klik op de naam van de map en vervolgens op het instellingen icoon. Aan de rechterkant zie je nu de map instellingen. Klik onder Map acties op Verwijder.

Je ziet een melding verschijnen. Klik nogmaals op Verwijder en je map is verwijderd.

Let op: Je kunt het verwijderen van een map niet ongedaan maken.