Wil je een e-mail sturen naar meerdere ontvangers gebaseerd op een keuze in je formulier? Lees hoe je dit doet met regels!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Formulieren pagina

Ga naar het MoreApp Platform en selecteer bijvoorbeeld jouw werkbon. Klik op Bewerk en de Form Builder is zichtbaar.

2. Voeg de Checkbox-widgets toe

Voeg de Checkbox-widgets toe aan je formulier. Klik op het potloodje om de widget te configureren. Geef de widget een naam bij Label.

3. Voeg Email-widgets toe

Voeg in dit geval 3 Email-widgets toe onder de Checkbox-widgets.

Elke Email-widget staat voor een optie uit de Checkbox-widgets. Configureer elke Email-widget. Voeg een naam toe bij Label en voeg het e-mailadres van de ontvanger toe bij Default Value

4. Configureer de Regels

Ga naar de Regels tab en klik op Voeg regel toe. Elke Email-widget heeft zijn eigen regel. Geef de regel een unieke naam. Configureer de regel zoals in de afbeelding hieronder.

5. Configureer the Email

Ga naar de Email tab en selecteer alle 3 de Email-widgets als ontvanger toe bij Ontvanger toevoegen.

Klik op Opslaan & Publiceren als je klaar bent. Gefeliciteerd! Als je één of meerdere opties selecteert bij de Checkbox-widgets wordt er een e-mail gestuurd naar het ingevoerde e-mailadres.