Personaliseer jouw rapporten door het lettertype van jouw PDF aan te passen. Bekijk deze Help Center post om meer over deze functionaliteit te weten te komen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

1. Uitgebreide functie

Log in op het MoreApp Platform en selecteer het formulier waar je aan wilt werken. Klik op Bewerk en navigeer naar de E-mail tab. Vink de Uitgebreide functie aan om de details van jouw PDF te kunnen zien. Klik op de Code View knop (</>) om de HTML weergave te openen.

2. Lettertype aanpassen

Zoek naar font-family om het lettertype aan te passen.

Zoek naar font-size om de lettergrootte aan te passen.

<style>

table.main, table.catalogue-table {

font-family: Roboto;
        font-size: 12px;
        color: #2b2a2b;
        padding: 0;
       width: 100%;

}

MoreApp biedt lettertypes aan die je direct voor jouw PDF-rapport kunt gebruiken. Deze lettertypes kun je in het dropdown menu vinden.

Tip: Als je gebruik wilt maken van verschillende lettertypes, kun je onze Word-integratie gebruiken voor het vormgeven van jouw rapport.

Meer informatie over de Word-integratie vind je hier.