MoreApp is geschikt voor bedrijven en organisaties in iedere branche die gestructureerd informatie verzamelen en registreren.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Gebruikers zijn bijvoorbeeld: installateurs, monteurs, facilitaire medewerkers, onderhoudsmedewerkers, inspecteurs, thuiszorgmedewerkers, marketeers en beveiligers. MoreApp wordt momenteel gebruikt in de bouw, zorg, automotive, tuinbouw, industrie, overheid, offshore en in het onderwijs. Voor verhalen en ervaringen over MoreApp van bestaande klanten kun je een van onze succesverhalen lezen.