Natuurlijk is het mogelijk om MoreApp te integreren met je bestaande systemen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Gebruik integraties of de API om te integreren met tools die je al gebruikt. Het is mogelijk om MoreApp te integreren met je bestaande systemen. Naast de standaard export mogelijkheden (e-mail, PDF en Excel), heeft MoreApp API's die integratie met jouw CRM, ERP of andere back en front office systemen ondersteunen. Enkele voorbeelden van systemen waar integraties mee gerealiseerd kunnen worden: Microsoft Dynamics, Exact, Atlassian, Salesforce en SAP.

Verwerk je data met integraties
Creëer een workflow of exporteer je data naar Word, Google Sheets of een andere database.

Gratis API
Gebruik de API om MoreApp met andere software te integreren. Importeer of exporteer gegevens en vul formulieren vooraf in. Bekijk de Developer Docs voor meer informatie.