Deze handleiding beschrijft wat wij nodig hebben om jouw eigen Branded App te ontwikkelen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

Wanneer je voor een Branded App kiest, ontvang je een gepersonaliseerde App. Het ontwikkelen hiervan vereist toegewijde tijd van ons Product Team. Het kan tot 4 weken in beslag nemen om een Branded App te ontwikkelen en de kosten bedragen 4.950 EUR per jaar. De minimale afnameperiode is één jaar. Bij een Forest abonnement is deze functie inbegrepen.

1. Handleiding

Wanneer het Branded App contract is ondertekend, ontvang je een formulier om in te vullen. De richtlijnen hieronder geven aanvullende informatie.

• Doel van de App
    Hier vind je wat het verschil tussen een Public en Private App. Public Apps zijn doorgaans de meest gekozen optie.

• Public App: De App is beschikbaar in de Stores en kan hier worden gedownload.

•  Wij uploaden de App met ons Developer Account in de publieke App Store en Google Play Store.

• Private App: De App is alleen voor intern gebruik beschikbaar.

• Wij uploaden de App met ons Developer Account middels ‘private distribution’ (Apple Business Manager and Google).

• Voor iOS (Apple Business Manager):

• Maak een Apple Business Manager account aan met je eigen Apple ID.

• Voorzie ons van je Organisation ID (te vinden via Apple Business Manager).

• Wij publiceren de App vanaf ons Developer Account, alleen beschikbaar voor jouw Organisation ID.

• Voor Android (Google):

• Login op de managed Google Play Store.

• Klik op Admin Settings in de linker kolom.

• Kopieer je Organisation ID uit de Organisation information om naar ons te sturen.

• Het algemene contact e-mailadres

• Bepaal het e-mailadres dat gebruikt zal worden voor de Apple and Play Store.

• De App naam

• Dit is de naam van jouw Branded App. Deze is te zien in de Stores en wanneer de App is gedownload.

• De subtitle

• Dit is de tekst van maximaal 30 tekens die zichtbaar is in de Stores.

• De omschrijving van de App

• Dit is de omschrijving van jouw App die zichtbaar is in de Stores.

• De keywords

• Je kunt keywords toevoegen, deze zijn nodig om de App te vinden in de Stores. Geef een lijst op van maximaal 100 tekens, inclusief spaties en interpunctie. De lijst dient er als volgt uit te zien: moreapp,werk,bestelling,inspectie, etc (= 34 tekens).

• Het Platform en Web App domein

• Maak een gepersonaliseerd domein aan voor het Platform en de Web App. Dit betekent dat je URL’s creëert die platform.moreapp.com en app.moreapp.com.
      i: Wij zullen je via e-mail instructies sturen hoe je dit doet.

• De Branded kleur

• Deze kleur vervangt het MoreApp blauw in de formulieren. Bijvoorbeeld: #e1b82b.

• De knop tekst

• Deze knop is zichtbaar op de startpagina van jouw App. Via deze knop kunnen gebruikers eenvoudig contact met je opnemen. Wat wij nodig hebben:
      i: Knop tekst
      ii: URL die ‘achter’ de knop dient te komen

2. Visuele Vereisten

Om aan alle vereisten van de App Store en/of Google Play Store te voldoen, zal MoreApp de afbeeldingen voor de Stores en het Platform maken.

Wat we nodig hebben, zijn de volgende gegevens:

• Logo - Full colour - Horizontaal

• Bij voorkeur een vector bestand (svg. ai. eps.)

• Anders .png 1200> px breed of 300> px lang (300PPI) met een transparante achtergrond.

• Icoon - Full colour

• Bij voorkeur een vector bestand (svg. ai. eps.)

• Anders .png 1024 bij 1024 px (300PPI) met een transparante achtergrond.

Een aantal voorbeelden van de de afbeeldingen vind je hieronder. Jouw afbeeldingen kunnen afwijken van deze voorbeelden op basis van de aangeleverde informatie.

Wat

Hoe het eruit ziet

Splash screen

Inlog scherm

Algemeen formulier in de App

App icoon

Favicon

3. De volgende stappen

1. Wij controleren de gegevens en nemen contact op wanneer er iets ontbreekt.

2. Wij maken de afbeeldingen voor de Stores en het Platform.

3. Wij ontwikkelen de nieuwe Branded App.

4. Transactionele e-mails

Maak gebruik van de functionaliteit ‘Custom Email Domain’ om de transactionele e-mails te personaliseren met jouw merk. Hiermee worden alle e-mails vanuit jouw domein verstuurd. Wil je hier graag meer over weten? Klik dan hier.

*Voorbeelden van transactionele e-mails zijn ‘Nieuwe gebruikersuitnodigingen’ en ‘Wachtwoord resets’.

5. Verdere informatie

Hieronder vind je een overzicht met wat er wel en niet is inbegrepen in onze Branded module.

Feature

Branded

Niet Branded

Custom Email Domain

Transactionele e-mails

SSO*

Gepersonaliseerde juridische documenten

Licentieovereenkomst

*Single Sign-On (SSO): Wanneer je organisatie gebruik maakt van Single Sign-On (SSO), word je doorverwezen naar de Identity Provider van je bedrijf.

Zichtbaarheid van MoreApp: Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat onze bedrijfsnaam volledig onzichtbaar zal zijn. MoreApp kan verschijnen in de volgende contexten:

1. Serviceovereenkomst: MoreApp kan worden vermeld in de serviceovereenkomst tussen Partner en klant (onderdeel van de Partner Training).

2. ProductverwijzingenMoreApp kan worden genoemd in Help Center posts en API documentatie.

3. Bron: MoreApp is zichtbaar in verschillende aspecten, zoals URL's, API’s en code.

4. App Store en Google Play Store: In de Stores wordt MoreApp altijd weergegeven als de ontwikkelaar.