Verwijder een registratie van een bepaald formulier.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Ga naar de Registraties tab

Dit is de pagina waar alle registraties van jouw formulier op een rijtje worden gezet. Je komt op deze pagina door jouw declaratie formulier te openen en op de Registraties tab te klikken.

2. Verwijder een registratie

Om een registratie te verwijderen klik je op het oog icoontje aan de rechterkant van de registratie. Nu opent de Registratie Details pagina, onderaan deze pagina staat een Verwijder registratie knop.

Als je op deze knop klikt krijg je een pop-up te zien die vraagt of je zeker weet dat je de registratie wilt verwijderen, als je op Verwijder hebt geklikt kan de wijziging niet meer ongedaan worden gemaakt.

3. Gefeliciteerd!

Je hebt succesvol een registratie van jouw formulier verwijderd. Als je meerdere registraties wil verwijderen, herhaal dan deze handeling met de betreffende registraties.