In het Platform kun je de Registratie Details bekijken van bijvoorbeeld jouw declaratie formulier. Lees hier alles over de informatie die je kunt vinden in de Registratie Details.

1. E-mails met PDF
Ontvangers: De ontvangers van de e-mail.
PDF: Het PDF rapport dat je kunt downloaden.

2. Info

Datum: Datum van invullen.
Gebruiker: De gebruiker die het formulier heeft ingevuld. Hier staat anonymous als er een direct URL is gebruikt.
Credits: Hoeveel credits het formulier kost.

3. Data
Onder het kopje Data staan de gegevens die ingevuld zijn in het formulier.

4. Meta
Locatie: Waar het formulier is verstuurd.
Datum van opslaan: Datum en tijd van het opslaan van het formulier.
Apparaat: Het apparaat waarmee het formulier is verstuurd.
Netwerk: Het mobiele netwerk waar het apparaat gebruik van maakt.
GUID: De unieke code van de registratie.
Serienummer: Hier kun je zien hoeveel van deze formulieren er zijn verstuurd. Lees hoe je het serienummer toevoegt aan de PDF.

5. Verwijderen en opnieuw versturen
Verwijder registratie: Met deze knop kun je de registratie verwijderen.
Verstuur registratie opnieuw: Met deze knop kun je de registratie opnieuw versturen.