PDF kwijt of niet goed leesbaar? Verstuur de registratie dan opnieuw!

Het kan voorkomen dat een gebruiker een formulier invult, zonder de e-mail of de PDF juist is geconfigureerd. Het gevolg is dan dat de e-mail met PDF niet of onleesbaar aankomt. We leggen je uit hoe je een registratie nog een keer kunt versturen met de juiste e-mail en PDF instellingen.

1. Pas de e-mail of PDF aan

Als er een fout zit in de e-mail of de PDF kun je dit aanpassen in het MoreApp Platform. Klik vervolgens op Bewerk en ga naar de E-mail tab gaan om de fout aan te passen. Klik op Opslaan & Publiceren.

2. Verstuur de registratie nog een keer

Ga naar de Registraties tab en klik op het oogje van de registratie die je opnieuw wil versturen. Als je op het oogje klikt zie je alle details van de registratie. Scroll naar beneden voor de Verstuur registratie opnieuw knop. Als je daar op klikt wordt de e-mail en PDF nog een keer verstuurd met de gewijzigde instellingen. Het opnieuw verzenden van een registratie kost nogmaals hetzelfde aantal credits. De e-mail wordt nu naar de ingestelde e-mail adressen verstuurd. De hooks worden ook opnieuw verstuurd, mits deze zijn geïnstalleerd.

3. Ververs de app

Het is essentieel dat je de app ververst met een internetverbinding na iedere gepubliceerde wijziging aan het formulier.