Op snelle en gemakkelijke manier een korting berekenen? Gebruik hiervoor de Calculation-widget in je formulier!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Voeg Number-widget toe

Selecteer het formulier dat je wil gebruiken en klik op Bewerk. In dit voorbeeld maken we gebruik van een Bestel Formulier. Voeg een Number-widget toe aan je formulier. Geef de widget een naam bij Label. Bijvoorbeeld: 'Prijs MoreApp Trui'.

2. Voeg een tweede Number-widget toe

Voeg een tweede Number-widget toe en geef deze de naam 'Korting' bij de Label. Voeg de hoeveelheid korting toe bij Default value.

Let op! De hoeveelheid korting geef je aan als decimaal en niet als percentage! Voorbeeld: Een korting van 25% is 0,75.

3. Voeg een Calculation-widget toe

Voeg een Calculation-widget toe. Klik op de Pro widgets tab. Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement.

Geef deze de naam ‘Totaal' bij de Label. Als Operator kun je Vermigvuldigen ( * ) kiezen. Bij Calculation Terms selecteer je: ‘Prijs MoreApp Trui’ en 'Korting’. Vink The calculated value is a price aan en selecteer bij Currency de gewenste valuta. Klik tenslotte op Opslaan & Publiceren

4. Hoe ziet het er uit?

Het invullen van het formulier ziet er als volgt uit: