Wil je een preview van je formulier bekijken zonder het formulier te publiceren? Gebruik hiervoor de Preview feature!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Formulier

Ga naar de Formulieren pagina in het MoreApp Platform, maak een Nieuw Formulier aan of selecteer een bestaand formulier.

Let op: Zorg ervoor dat je oio de directe URL klikt om van deze feature gebruik te maken.

2. Bewerk het formulier

Klik rechts bovenin op Bewerk. Gebruik de Form Builder om jouw formulier te configureren.

3. Preview

Klik, rechts bovenin, op Preview. Een preview van het formulier opent in een nieuwe tab van de browser. Bekijk het formulier en test of de regels naar wens werken.

Let op: Als je op Preview klikt worden de aanpassingen die je hebt gemaakt automatisch opgeslagen.

Is het formulier klaar voor gebruik? Klik dan op Opslaan & Publiceren.

Let op: In de proefperiode kun je geen gebruik maken van de Preview feature. Om jouw formulieren te testen kun je gebruik maken van de App.