Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Vanaf 1 januari 2021, staat MoreApp geen Transport Layer Security (TLS) verbindingen meer toe met verouderde versies. We raden je aan om alles wat je gebruikt om verbinding te maken met MoreApp te controleren en te upgraden naar TLS v1.2 of hoger.

Browsers

Als je met een van de browsers die wij ondersteunen werkt en de browser is up-to-date, dan zit je helemaal goed! Klik op deze link om dit te controleren. Als je ziet dat Your client is using TLS 1.3 of Your client is using TLS 1.2 dan is je browser geschikt voor MoreApp. Je hoeft geen actie te ondernemen. Als er iets anders staat, is het nodig om de browser te updaten.

Mobiele App

Als jouw mobiele apparaat voldoet aan de minimale versie van iOS en Android, klik hier, dan is alles in orde. Als dit niet het geval is, is het nodig om jouw iOS of Android software bij te werken.

Integraties

Het is afhankelijk van de taal waarmee je verbinding maakt met MoreApp of er actie nodig is. Raadpleeg de documentatie van jouw programmeertaal of jouw versie TLS v1.2 of hoger ondersteunt.