Overweeg je om de MoreApp API te gebruiken? Of wil je een integratie maken? Het gebruik van onze API was nog nooit zo eenvoudig! Volg deze stappen om een API key te maken.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Een API key is een unieke identificatie die wordt gebruikt om te verifiëren bij het gebruik van API’s van MoreApp.

Let op: Deze functie is beschikbaar in alle abonnementen, maar je moet toestemming hebben om gebruikers te beheren.

1. Voeg jouw API key toe

Ga naar het MoreApp Platform en ga naar de Instellingen pagina. Open de API keys tab en klik op Voeg toe.

2. Maak jouw API key

Geef de nieuwe API key een Naam en klik daarna op Opslaan.

Een bericht verschijnt met jouw API key op uw scherm.

Bewaar de nieuwe API key op een veilige plaats. Klik op Kopieer en plaats de key bijvoorbeeld in een wachtwoordbeheerder.

Als je zeker weet dat de API key veilig is opgeslagen, klikt je op Sluiten.

Let op: Je kunt deze key hierna niet meer zien.

De API key wordt aan de lijst op het Platform toegevoegd.

3. Test het uit!

Verifieer nu je API key. Voeg de X-Api-Key-header toe aan je verzoeken met behulp van de API key die als waarde is gemaakt.

Let op

• API endpoints die niet in onze Developer Docs zijn gedocumenteerd zijn (nog) niet toegankelijk met een API key. Deze zullen resulteren in een 403 statuscode.  Laat het ons weten als je endpoints mist die je graag zou willen gebruiken.

• Elke API die niet is gedocumenteerd in onze API-documentatie kan elk moment gewijzigd worden.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de rode Abonneren knop!