Neem deze handige lijst met tips door wanneer je problemen ervaart met de app. Met dit lijstje loop je eenvoudig de instellingen na.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

We helpen je graag zo goed mogelijk! Bekijk de volgende tips en controleer of de app optimaal draait.

1. Check of de app up to date is

Zorg ervoor dat je de meest recente versie van MoreApp gebruikt. Download de nieuwste versie uit de App Store of Google Plays Store. Welke versie er momenteel staat geïnstalleerd op jouw toestel kun je terug vinden in de app zelf of in één van deze stores.

2. Check of je de nieuwste versie van iOS of Android gebruikt

Zorg ervoor dat de meest recente versie van de software op je toestel is geïnstalleerd.

3. Check de tijdinstellingen

Zorg ervoor dat de tijd en tijdzone van je toestel juist is ingesteld. Je kunt deze bij de instellingen van jouw toestel op automatisch zetten.

4. Check je e-mailadres

Zorg ervoor dat je inlogt met een geldig e-mailadres.

5. Check of je toegang hebt tot onze Web App

Probeer met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op Web App.

6. Check of je toegang hebt tot het Platform

Probeer met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen op platform.moreapp.com.

Let op: Om toegang tot het Platform te krijgen, dien je als gebruiker de rechten als Formulier Beheerder te hebben.

7. Probeer in te loggen met een ander toestel

Probeer met jouw gebruikersnaam op een ander toestel in de App in te loggen.

8. Probeer in te loggen als een andere gebruiker

Probeer op hetzelfde toestel met een andere gebruikersnaam (e-mail) in de App in te loggen.

9. Check de locatie instellingen

Controleer of jouw locatievoorzieningen voor MoreApp zijn ingeschakeld. Het kan zijn dat deze voor jouw toestel aangezet of uitgezet dienen te worden. Probeer beide opties.

10. Sluit de app volledig af (force quit)

Foutmeldingen

• Wanneer je de volgende melding ontvangt op je Android toestel “ERR_ANDROID_NO_INTENT”, betekent dit dat Android geen browser kan vinden om het login scherm id.moreapp.com in te openen. Om dit te verhelpen kun je een browser, zoals Google Chrome, installeren. Log daarna opnieuw in.
  • Wanneer de foutmelding "Invalid ID-token" verschijnt nadat je jouw e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd, kan dit te maken hebben met de tijd van je apparaat. Controleer je telefooninstellingen en controleer of de tijd staat ingesteld op automatisch. We raden je aan deze optie in te schakelen.

Contact

Werkt de App, na het doorlopen van deze stappen, nog niet naar wens? Neem dan contact op met ons Support Team op via support@moreapp.com of via onze chat.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op Abonneren!