Je bent hier omdat je het PDF-rapport niet hebt ontvangen, deze niet leesbaar is of omdat je een nieuwe configuratie wil testen. Verzend de registratie opnieuw om een nieuwe versie van de e-mail en het PDF-rapport te ontvangen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Los de fout op

Los allereerst de fout op in de e-mail of PDF configuratie voordat je verder gaat. Navigeer naar het juiste formulier, zoals een digitale enquête, en klik op Bewerk. Ga naar de E-mail tab om de fout aan te passen en klik vervolgens op Opslaan & Publiceren.

2. Verzend de registratie opnieuw

Navigeer naar de Registraties tab in het Platform om de registratie opnieuw te verzenden. De meest rechtse kolom toont een pictogram van een oog. Klik op het pictogram voor gedetailleerde informatie over de registratie. Scroll naar beneden en klik op de knop Verstuur registratie opnieuw. Nu wordt de e-mail met de PDF opnieuw verzonden volgens de laatste configuratie. Als er hooks zijn geïnstalleerd, worden deze ook opnieuw verstuurd.

Let op: Tenzij er betaalde hooks zijn geïnstalleerd, zoals de Word-hook, zijn er geen credits nodig voor het opnieuw verzenden van registraties.

3. Test het PDF-rapport

Na het invullen van een formulier, kun je deze registratie meerdere malen gebruiken om de nieuwe configuratie van de e-mail en PDF te bekijken. Gebruik hiervoor ook de Verstuur registratie opnieuw knop.

4. Ververs de app

Het is belangrijk de app te verversen na iedere wijziging, zodat je zeker bent dat de gebruikers werken met de nieuwste configuratie.