Wil je af van je papieren visitekaartjes? Maak zelf een digitaal visitekaartje met MoreApp!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Maak een leadformulier

Maak eerst een digitaal leadformulier. Je kunt zelf een lead formulier maken of met de template beginnen. De template kun je vinden wanneer je op + Nieuw Formulier klikt.

Maak je zelf een leadformulier voeg dan een Email-widget toe aan het formulier zodat de ontvanger je digitale visitekaartje ontvangt in zijn/haar inbox. Je kunt naar eigen inzicht zo veel widgets toevoegen als je wilt om het lead generatie formulier te personaliseren. Je zou bijvoorbeeld ook de Photo-widget kunnen toevoegen, zodat je een foto kunt maken van het visitekaartje van je nieuwe contact. Klik altijd op Opslaan als je klaar bent met het maken van een formulier.

2. Maak een digitaal visitekaartje

Je kunt je eigen digitale visitekaartje maken door een e-mail te configureren met bijvoorbeeld MailChimp en die aan MoreApp toe te voegen. Configureer vervolgens de e-mail instellingen

3. Gefeliciteerd!

Je hebt nu geen papieren visitekaartjes meer nodig. Iedere keer als je een nieuw contact spreekt vul je het digitale leadformulier in en krijgt hij/zij direct een e-mail met jouw contactgegevens.