Wil je af van je papieren visitekaartjes? Maak zelf een digitaal visitekaartje met MoreApp!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Maak een digitaal visitekaartje

Maak eerst een digitaal lead formulier aan voordat je een digitaal visitekaartje gaat vormgeven in de E-mail tab.

Selecteer het sjabloon Visitekaartje of begin met een leeg formulier.

Maak je zelf een formulier? Voeg dan een Email-widget toe aan het formulier zodat de ontvanger je digitale visitekaartje ontvangt in zijn/haar inbox. Je kunt naar eigen inzicht zo veel widgets toevoegen als je wilt om het formulier te personaliseren. Je zou bijvoorbeeld ook de Photo-widget kunnen toevoegen, zodat je een foto kunt maken van het visitekaartje van je nieuwe contact. Klik altijd op Opslaan als je klaar bent met het maken van een formulier.

2. Maak een digitaal visitekaartje

Je kunt je eigen digitale visitekaartje maken door deze in de e-mail te configureren. Het visitekaartje wordt verzonden naar jouw lead wanneer hij/zij jouw formulier invult. Hoe je de e-mail kunt instellen vind je hier: Hoe stel je de E-mail in. Je kunt ook foto’s en linkjes van je website of LinkedIn pagina toevoegen. Daarnaast is het ook mogelijk om je e-mail in een andere tool te configureren met HTML en de code naar MoreApp te exporteren.

3. Gefeliciteerd!

Je hebt nu je eigen lead formulier en digitale visitekaartje gemaakt!