Gebruik de IBAN-widget om IBAN-nummers te valideren in jouw digitale formulieren.

Nog geen MoreApp Account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen

1. Installeer de IBAN-widget

Ga naar het MoreApp Platform en maak een formulier Klik op Bewerk en ga naar de Pro tab.

Klik vervolgens op Voeg widget toe, selecteer de IBAN-widget en klik op Voeg toe.

2. Maak een formulier

De IBAN-widget is nu zichtbaar onder de Pro tab. Sleep de widget op de juiste plaats in het formulier. Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Je kunt de widget verplicht maken door Required aan te vinken. Klik op Opslaan en op Opslaan & Publiceren.

3. Vul een formulier in

Open je formulier in de app of in de webclient. Vul een geldig IBAN-nummer in. Als het IBAN-nummer correct is wordt 'OK' getoond. Als het ingevulde IBAN-nummer incorrect is wordt 'NOT OK' getoond en kan het formulier niet verstuurd worden. Klik op Verstuur en je ontvangt een e-mail met PDF