Een frequent gebruiker van taken? Om verwarring te voorkomen, kun je een map onzichtbaar maken in de App. Op die manier kunnen taken alleen via de Taken tab ingevuld worden.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Verberg de Map

Ga naar het MoreApp Platform. Zorg ervoor dat de gebruikers toegang hebben tot de map. Klik op de naam van de map. Klik vervolgens op het tandwieltje.

Je ziet nu de Instellingen van de map. Vink de optie Verbergen in app aan en klik op Sluiten.

In het overzicht zie je welke mappen verborgen zijn. Er verschijnt een oog icoon naast de naam van de map.

2. Ga naar de App

Open de App of de Web App. Ga naar het Mappen overzicht en ververs de pagina. De map is niet meer zichtbaar. Nu moeten gebruikers wel naar de Taken tab gaan om de werkbon in te vullen.

Als je de map wel weer wil zien in de App kun je het vinkje bij Verbergen in app weer uitzetten.