Is het Tree abonnement geschikt voor jouw bedrijf? Bekijk de voordelen van het Tree abonnement.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Hieronder vind je de voordelen van het Tree abonnement.

Investering
De investering voor het Leaf abonnement is 595 EUR per maand of 6.600 EUR per jaar. Als je kiest voor een jaar abonnement, ontvang je een maand korting.

Gratis registraties
Je kunt 2.500 gratis registraties per maand of 30.000 per jaar versturen.
Voor elke extra registratie betaal je 0,40 EUR.

Onbeperkt aantal gebruikers
Je kunt zoveel gebruikers toevoegen als je wilt. Lees hoe je de gebruikers beheert!

Bomen planten
Per maand plant je 50 bomen.

Features

Alles in Branch

Geavanceerd Gebruikersbeheer
Beheer welke gebruikers toegang hebben tot de pagina’s in het Platform: Formulieren & Mappen, Registraties, Taken, Databronnen en Betalingen.

Branding*
Ontvang je eigen Branded app en vervang binnen het Platform en Web App de MoreApp logo’s met die van jouw eigen bedrijf.

*Optioneel. Extra kosten worden in rekening gebracht.

Starter Kit op maat

Het onboardingspakket helpt jouw team met de voorbereiding om gebruik te maken van digitale formulieren. Wij laten zien hoe jouw bedrijf optimaal gebruik kan maken van de App en het Platform en zo het digitaliseringsproces te optimaliseren.