Is het Tree abonnement geschikt voor jouw bedrijf? Bekijk de voordelen van het Tree abonnement.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Hieronder vind je de voordelen van het Tree abonnement.

Investering
De investering voor het Leaf abonnement is 495 EUR per maand of 5.445 EUR per jaar. Als je kiest voor een jaar abonnement, ontvang je een maand korting.

Gratis registraties
Je kunt 2.500 gratis registraties per maand of 30.000 per jaar versturen.
Voor elke extra registratie betaal je 0,40 EUR.

Onbeperkt aantal gebruikers
Je kunt zoveel gebruikers toevoegen als je wilt. Lees hoe je de gebruikers beheert!

Bomen planten
Per maand plant je 50 bomen.

Features

Alles in Branch +

Kleurenthema’s
Personaliseer je formulieren naar de huisstijlt van jouw bedrijf met kleurenthema's!

Geavanceerd Gebruikersbeheer
Beheer welke gebruikers toegang hebben tot de pagina’s in het Platform: Formulieren & Mappen, Registraties, Werkinstructies, Databronnen en Betalingen.

Eigen templates
Creëer snel en eenvoudig je eigen templates in het MoreApp Platform.