Is het Branch abonnement geschikt voor jouw bedrijf? Bekijk de voordelen van het Branch abonnement.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Hieronder vind je de voordelen van het Branch abonnement.

Investering
De investering voor het Branch abonnement is 145 EUR per maand of 1.595 EUR per jaar. Als je kiest voor een jaar abonnement, ontvang je een maand korting.

Gratis Registraties
Je kunt 700 gratis registraties per maand of 8.400 per jaar versturen.
Voor elke extra registratie betaal je 0,40 EUR.

Onbeperkt aantal gebruikers

Je kunt zoveel gebruikers toevoegen als je wilt. Lees hoe je de gebruikers beheert.

Bomen planten
Per maand plant je 15 bomen.

Features

Alles in Leaf +

Gepersonaliseerde PDF
Personaliseer de layout van het PDF-bestand met HTML.

Automatische data import
Importeer data automatisch, zoals je klantenbestand.

Integraties
Gebruik integraties om data te exporteren naar andere systemen.

Webhooks

Maak Webhooks om MoreApp te integreren met een andere software.