Als MoreApp partner, kun je klanten aanmaken en beheren vanuit het Platform.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Ben je aangemeld voor het MoreApp partnerprogramma? Dan ben je er klaar voor om nieuwe klanten aan te maken.

1. Maak een nieuwe klant aan

Bezoek MoreApp Platform en klik op Nieuwe Klant in het dropdown menu.

2. Vul de gegevens van de klant in

Vul de gegevens in van deze nieuwe klant.

Klik op Opslaan en klik op Kies jouw abonnement

Let op: Je kunt geen gebruik maken van een gratis proefperiode.

Vul vervolgens de volledige betaalinformatie in.

Wil jij de factuur betalen voor jouw klant? Vul dan jouw gegevens in bij de Betaalinformatie en niet die van de klant.

Let op: Je kunt de bedrijfsnaam van de klant invoeren bij de Instellingen van het account.

In dit scherm kun je ook jouw unieke coupon code invullen.

3. Kies het Abonnement

Kies het maandelijkse of jaarlijkse abonnement voor jouw klant.

4. Beheer het nieuwe account

Je wordt automatisch als administrator toegevoegd aan het nieuwe account. Zodat jij het account verder in kunt richten voor jouw klant.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar onze Youtube pagina, en klik op de rode Abonneren knop!