Als MoreApp partner, kun je klanten aanmaken en beheren vanuit het Platform.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Ben je aangemeld voor het MoreApp partnerprogramma? Dan ben je er klaar voor om nieuwe klanten aan te maken.

1. Maak een nieuwe klant aan

Bezoek MoreApp Platform en klik op Nieuwe Klant in het dropdown menu.

2. Vul de gegevens van de klant in

Vul de gegevens in van deze nieuwe klant.

Klik op Opslaan.

De klant begint automatisch met hun proefperiode voor het Branch abonnement. Als je het abonnement wilt wijzigen, kun je dit doen in de Betalingen tab.

3. Beheer het nieuwe account

Je wordt automatisch als administrator toegevoegd aan het nieuwe account. Zodat jij het account verder in kunt richten voor jouw klant.

Je kunt bijvoorbeeld bij de Betalingen tab de Bedrijfsinformatie toevoegen onder Betaalprofiel.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar onze Youtube pagina, en klik op de rode Abonneren knop!