Het Support Team van MoreApp is op doordeweekse dagen te bereiken via e-mail, chat en telefoon. In deze Help Center post leggen we uit wat je van onze support service kunt verwachten.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Onze collega's van Support helpen je graag via chat, e-mail (support@moreapp.com) of telefoon (+31 (0) 10 311 1024) van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:00 (CET). We streven ernaar om je binnen 48 uur van een antwoord te voorzien.

Wij verlenen Support voor:

• Het oplossen van eventuele problemen met betrekking tot ons Platform of onze App.
  • Het bieden van deskundig advies en helpen je op weg met handige Help Center posts met extra informatie.
  • Het doorgeven van waardevolle feedback aan ons Product team en, indien van toepassing, het toevoegen aan onze Feature Requests.

Wij verlenen geen support service voor:

• HTML-aanpassingen voor PDF rapporten. Hiervoor raden wij aan om onze Help Center posts te raadplegen.
  • Maatwerk op het gebied van integraties en widgets.
  • Het genereren van nieuwe wachtwoorden voor je account.

Dedicated Support

Onze Forest klanten kunnen gebruik maken van onze extra service genaamd ‘Dedicated Support’. Hiermee krijgen jouw vragen altijd prioriteit.

Extra Support services

Mocht je graag extra hulp willen bij het bouwen van formulieren of gespecialiseerd technisch advies ontvangen, dan bieden wij ook een Support Contract aan! Op deze pagina vind je daar meer informatie over.