Is het Leaf abonnement geschikt voor jouw bedrijf? Bekijk de voordelen van het Leaf abonnement.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Investering
De investering voor het Leaf abonnement is 35 EUR per maand of 385 EUR per jaar. Als je kiest voor een jaar abonnement, ontvang je een maand korting.

Gratis registraties
Je kunt 150 gratis registraties per maand of 1.800 per jaar doen.
Voor elke extra registratie betaal je 0,40 EUR.

Onbeperkt aantal gebruikers
Je kunt zoveel gebruikers toevoegen als je wilt. Lees hoe je de gebruikers beheert

Bomen planten
Per maand plant je 3 bomen.

Features

Alles in Seed +

Jouw logo op PDF
Voeg je bedrijfslogo toe aan het PDF-bestand.

Data import
Importeer data handmatig, zoals een klantenbestand.

Pro widgets
Je hebt toegang tot de algemene widgets en pro widgets. Leer over de widgets!

Zoekfunctie in app
Met de zoekfunctie kun in de app je een eerder verzonden formulier ophalen en op basis hiervan een nieuwe registratie maken.

Meerdere e-mails
Configureer meerdere e-mails met MoreApp. Verstuur een unieke template naar verschillende ontvangers.