Leer hoe je een bezoekverslag maakt.

1. Ga de formulieren tab

Klik in het Platform op + Nieuw formulier. Klik vervolgens op Bewerk en sleep de widgets in je bezoekverslag.

2. Kies widgets

Begin met het kiezen van de Search-widget om zo klantgegevens te vinden.

Selecteer daarna de Date-widget.

3. Gebruik de Lookup-widget

Voeg de Lookup-widget toe om de reden van het bezoek te selecteren. In dit voorbeeld kan de bezoeker selecteren of de reden van bezoek Support, Demo of Introductie is. Deze opties kunnen toegevoegd worden onder het kopje Options.

Gebruik nu de Text area-widget twee keer voor notities en voor actiepunten. Klik tenslotte op Opslaan & Publiceren.

4. Gefeliciteerd!

Je hebt succesvol een bezoekverslag gemaakt. Wil je het rapport van het bezoekverslag, een contract of offerte volledig inrichten in eigen huisstijl? Dat kan met de Word-hook.